Social media

Sustine Chitara Calatoare.ro

Dacă poveştile mele te-au ajutat (în orice fel), poţi susţine blogul printr-o mică donaţie. Cam cât o cafea de mică. Mulţumesc mult 🙂 !

Acest blog a luat naştere din dorinţa de a împărtăşi poveşti şi informaţii utile despre turele montane (în particular) şi orice alt tip de călătorie (city-break, drumeţie, plimbare).  Ȋmi doresc ca informaţiile pe care le ofer să îţi trezească dragul de a călători şi sa îţi dea un imbold în a porni în propriile aventuri – pentru a trăi experienţe memorabile şi a-ţi crea amintiri de neuitat.

Dacă informaţiile pe care le întâlneşti aici ţi-au fost utile – fie că ai regăsit detalii despre un traseu pe care doreşti sa îl faci, ţi-au plăcut poveştile, fotografiile sau ai construit un “to see list” pentru un city break – mă bucur extrem de mult! Ȋnseamnă că blogul şi-a atins scopul. Asta e motivaţie puternică pentru a putea investi timp, energie şi mult entuziasm în ceea ce scriu 🙂

Blogul Chitara Călătoare este finanţat doar din surse proprii şi contributiile oamenilor care apreciază ceea ce ofer şi interacţionează cu mine – cititori, ascultători de muzică folk sau iubitori de handmade. Dacă şi tu eşti unul dintre ei, mă poţi susţine în mai multe feluri :

 

Donaţie pe Ko-fi

Pe Ko-fi  poţi face donatii standard de 3$. Sau cum spun ei – “you can buy me a cofee” 🙂 Ai posibilitatea să îmi trimiţi un mesaj drăguţ şi să vezi în premieră fotografii din ture sau călătorii. Deci, dacă vrei să mă scoţi la o cafea, o poţi face aici 🙂

Vino la concertele mele

Regăseşti pe pagina dedicată a blogului viitoarele mele cântări, din Bucureşti sau din ţară. Chităresc de fiecare dată cu aceeaşi plăcere şi mă bucur să împart cântecele de munte cu voi. La urma urmei, ce merge cel mai bine cu un jurnal de tură, dacă nu un cântec cu munte inclus 🙂 ?

Poartă/oferă creaţiile mele handmade

Ȋmi place extrem de mult să creez obiecte handmade – de la cercei, pandative şi broşe, până la tablouri şi diverse obiecte decorative.  Lucrez de la 16 ani în toate tehnicile posibile – tricotat, crosetat, quilling, dotting, beading, kinekomi, braţari împletite. Şi nu am de gând să mă opresc din învăţat  🙂

Regăseşti  creaţiile mele pe blogul dedicat Create de Cati. Toate sunt unicat, însă majoritatea produselor se pot reface. Dacă îţi place ceva şi doresti să îl ai pentru tine/oferi cadou cuiva drag, dă-mi de ştire printr-un mesaj – şi o să am grija ca ceea ce iese din mâinile mele să aducă multă bucurie purtătorului/purtătoarei 🙂

Ca să îţi faci o idee, uite câteva creaţii personale:

Eu îţi mulţumesc din suflet, orice modalitate de susţinere ai alege. Mă ajuţi să îmi duc visul mai departe şi să ofer informaţii valoroase şi preţioase călătorilor de pretutindeni.

Chapeau 🙂

Despre mine

Bună 🙂 Numele meu este Cătălina, insă toată lumea îmi spune Cati. Sunt pasionată de munte, călătorii, chitară, culori, handmade şi fotografie. Am început acest blog în 2013, din dorinţa de a ajuta oamenii să îşi descopere propria pasiune pentru călătorii şi a oferi informaţii celor ce doresc să facă trasee montane.
Ȋţi urez bun venit în cercul meu de poveşti! Şi mulţumesc pentru vizită 🙂

Sustine Chitara Calatoare

Sustine Chitara Calatoare.ro

Dacă poveştile mele te-au ajutat (în orice fel), poţi susţine blogul printr-o mică donaţie. Cam cât o cafea de mică. Mulţumesc mult 🙂 !

Social

Arhive

×