Social media

Sustine Chitara Calatoare.ro

Dacă poveştile mele te-au ajutat (în orice fel), poţi susţine blogul printr-o mică donaţie. Cam cât o cafea de mică. Mulţumesc mult 🙂 !

Tură aniversară în Cernei-Mehedinți – ziua 5 –  întoarcerea acasă

După 3 zile petrecute în Parcul Național Domogled-Valea Cernei, a venit momentul să îmi iau la revedere de la acest loc minunat şi să mă întorc acasă. Cu un pic de tristețe la bord, aş putea spune, deoarece mi-ar fi plăcut să mai fac câteva trasee în zonă şi să mai descopar împrejurimile. Am însă motiv să mă reîntorc, oricând va fi momentul 🙂

Nu puteam pleca aşa, oricum … trebuie să păstrez tradiția! Aşa că dis de dimineață am dat o fugă la Cădițe, pentru o ultimă sesiune de bălăceală şi căldură. Asta ca să îmi meargă bine pe drum =))) Am stat acolo şi m-am relaxat, bucurându-mă de vremea bună şi răcoroasă.

Pe unul dintre garduri era un anunț – se primesc donații pentru țeavă. Mi-am dorit şi eu să ofer ceva pentru îmbunătățirea acestui loc – până la urma urmei, am făcut baie de 5 ori gratis (aici nu este cu bilet de intrare) şi m-am simtit bine de fiecare dată. Şi am donat 🙂 Dacă ajungeți aici şi vreti şi voi să donati, luați legătura cu domnul de la masaj, din vecinătatea bazinelor. El este cel care colectează donațiile – şi cu banii strânşi vrea să construiască un duş mai performant.

După aceasta bine-meritată sesiune de odihnă, m-am urcat în maşină şi am luat-o din loc, spre Bucureşti. A fost un drum lung şi un pic obositor – am picat lată când am ajuns acasă. Dar a meritat fiecare kilometru 🙂

Turele făcute în această ieşire le puteti citi aici, aici şi aici.

Răspuns

Notă comentariu

×